Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32289
Title: | Використання батату для підвищення харчової цінності хлібних виробів |
Authors: | Кужиль, Н. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Миколів, Т. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кужиль Н. О. Використання батату для підвищення харчової цінності хлібних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Миколів Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 133. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32289 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_133.pdf | 128.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.