Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorКлусович, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-05-17T05:39:55Z-
dc.date.available2023-05-17T05:39:55Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКлусович Т. В. Інноваційна технологія кисломолочного сиру з використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Мостова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32287-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія кисломолочного сиру з використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_131.pdf128.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.