Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32281
Название: Аналіз вітчизняного ринку рибної консервної продукції та експертиза якості консервів типу “шпроти в олії” різних товаровиробників
Авторы: Шеломієнко, Н. В.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шеломієнко Н.В. Аналіз вітчизняного ринку рибної консервної продукції та експертиза якості консервів типу “шпроти в олії” різних товаровиробників. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 17-18
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32281
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-17-18.pdf201.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.