Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277
Title: Вплив вихідної сировини на формування якості спирту
Authors: Попова, Е. М.
Боровікова, Н. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Попова Е.М., Боровікова Н.О. Вплив вихідної сировини на формування якості спирту. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 13-14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-13-14.pdf223.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.