Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277
Назва: Вплив вихідної сировини на формування якості спирту
Автори: Попова, Е. М.
Боровікова, Н. О.
Дата публікації: 19-тра-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Попова Е.М., Боровікова Н.О. Вплив вихідної сировини на формування якості спирту. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 13-14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32277
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-13-14.pdf223.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.