Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32179
Название: Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами
Авторы: Пенкіна, Н. М.
Юрченко, М. А.
Дата публикации: мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пенкіна Н. М., Юрченко М.А. Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 12-13
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32179
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-12-13.pdf230.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.