Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32179
Title: Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами
Authors: Пенкіна, Н. М.
Юрченко, М. А.
Issue Date: May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пенкіна Н. М., Юрченко М.А. Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 12-13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32179
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-12-13.pdf230.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.