Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШелудько, В. М.-
dc.contributor.authorКарпюк, Г. С.-
dc.date.accessioned2023-05-15T11:49:52Z-
dc.date.available2023-05-15T11:49:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКарпюк Г. С. Капкейки підвищеної біологічної цінності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шелудько В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 129.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32170-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКапкейки підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_129.pdf148.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.