Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32146
Title: Удосконалення технології ліверних ковбас
Authors: Мережко, Д. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мережко Д. О. Удосконалення технології ліверних ковбас. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 113.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32146
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_113.pdf117.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.