Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32144
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorГубаль, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-05-15T11:03:30Z-
dc.date.available2023-05-15T11:03:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГубаль Л. М. Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32144-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_111.pdf116.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.