Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32144
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Губаль, Л. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-15T11:03:30Z | - |
dc.date.available | 2023-05-15T11:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Губаль Л. М. Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 111. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32144 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання рослинних білків у технології м’ясних борошняних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_111.pdf | 116.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.