Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32008
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorМінченко, С. М.-
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.date.accessioned2023-05-12T07:20:09Z-
dc.date.available2023-05-12T07:20:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМінченко С. М., Дугіна К. В. Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хліба. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шаніна О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 79.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32008-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування безглютенових сумішей для виробництва парового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_79.pdf137.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.