Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31996
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.advisorКравченко, О. І.-
dc.contributor.authorГлуховський, О. О.-
dc.date.accessioned2023-05-12T06:55:59Z-
dc.date.available2023-05-12T06:55:59Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГлуховський О. О. Удосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Лисюк Г. М., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31996-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології хліба підвищеної харчової та біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_67.pdf138.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.