Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31982
Title: Удосконалення технології молочних коктейлів шляхом використання поверхнево-активних речовин
Authors: Трубіцин, Д. О.
Котляр, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Горальчук, А. Б.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Трубіцин Д. О., Котляр О. В. Удосконалення технології молочних коктейлів шляхом використання поверхнево-активних речовин. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Горальчук А. Б. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 53.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31982
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_53.pdf137.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.