Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.advisorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorОганесян, В. С.-
dc.date.accessioned2023-05-11T07:31:52Z-
dc.date.available2023-05-11T07:31:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОганесян В. С. Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31899-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології нового десертного продукту для дитячого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_36.pdf137.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.