Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorКозаченко, А. П.-
dc.date.accessioned2023-05-11T06:30:08Z-
dc.date.available2023-05-11T06:30:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКозаченко А. П. Удосконалення технології виробництва морозива з використанням м’яти перцевої. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31880-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва морозива з використанням м’яти перцевоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_24.pdf169.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.