Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31720
Title: Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару
Authors: Дюкарева, Г. І.
Соколовська, О. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 186-187
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31720
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-186-187.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.