Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.date.accessioned2023-05-09T11:31:24Z-
dc.date.available2023-05-09T11:31:24Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Соколовська О. О. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 186-187uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesФормування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3-
dc.titleВплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-186-187.pdf183.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.