Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31710
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Бакіров, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-09T11:18:16Z | - |
dc.date.available | 2023-05-09T11:18:16Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 174-175 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31710 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 | - |
dc.title | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-174-175.pdf | 183.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.