Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Название: | Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу |
Авторы: | Янчева, М. О. Коваленко, С. М. Москаленко, О. В. |
Дата публикации: | 19-апр-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Янчева М.О., Коваленко С.М., Москаленко О.В. Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 122-123 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-122-123 (1).pdf | 319.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.