Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Название: Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу
Авторы: Янчева, М. О.
Коваленко, С. М.
Москаленко, О. В.
Дата публикации: 19-апр-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Янчева М.О., Коваленко С.М., Москаленко О.В. Оптимізація параметрів технологічної схеми виробництва заморожених напівфабрикатів із ферментованого яловичого фаршу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 122-123
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31506
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-122-123 (1).pdf319.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.