Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31357
Название: Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягід
Авторы: Соколова, Л. М.
Павлюк, Р. Ю.
Яницький, В. В.
Дата публикации: 19-апр-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Соколова Л.М., Павлюк Р.Ю., Яницький В.В., Вивчення вмісту БАР у вітамінних наноструктурованих кріопорошках із плодів та ягід. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 117
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31357
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-117.pdf203.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.