Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31354
Назва: Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів
Автори: Скуріхіна, Л. А.
Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Дата публікації: 19-тра-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л.А., Большакова В.А., Дроменко О.Б. Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 114
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31354
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-114.pdf198.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.