Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31352
Название: Сушіння цикорію у НВЧ-полі
Авторы: Поперечний, А. М.
Жданов, І. В.
Османова, Ю. В.
Дата публикации: 19-апр-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Поперечний А.М., Жданов І.В., Османова Ю.В. Сушіння цикорію у НВЧ-полі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 112
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31352
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-112.pdf223.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.