Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31347
Название: Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р.Ю., Стоєв С.С., Лосєва С.М. Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 107
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31347
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-107.pdf200.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.