05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [2] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 2 из 2
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту: автореф. дис. … канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПерцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 2 из 2