05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [2] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту: автореф. дис. … канд. техн. наук: 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктівПерцевой, Федір Всеволодович; Любенко, Галина Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2