Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:36:08Z-
dc.date.available2023-05-01T08:36:08Z-
dc.date.issued2011-04-19-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В, Юр’єва О. О., Наконечна Ю.Г. Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 106uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31205-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-106.pdf199.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.