Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31205
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T08:36:08Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T08:36:08Z | - |
dc.date.issued | 2011-04-19 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В, Юр’єва О. О., Наконечна Ю.Г. Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 106 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31205 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-106.pdf | 199.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.