Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31202
Title: Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібнення
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Ігнатенко, А. С.
Issue Date: 19-Apr-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р.Ю., Погарська В.В., Ігнатенко А.С. Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібнення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 104-105
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31202
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-104-105.pdf295.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.