Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31202
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorІгнатенко, А. С.-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:12:09Z-
dc.date.available2023-05-01T08:12:09Z-
dc.date.issued2011-04-19-
dc.identifier.citationПавлюк Р.Ю., Погарська В.В., Ігнатенко А.С. Нове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібнення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 104-105uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31202-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleНове про активацію окиснювальних ферментів плодів та овочів під час заморожування та низькотемпературного подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-104-105.pdf295.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.