Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31194
Название: Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочів
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В.В., Берестова А.А. Нові тонізуючі оздоровчі напої та дресинги з використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре з плодів та овочів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 102-103
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31194
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-102-103.pdf229.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.