Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2021 : [19] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (33) [19]

Discover

Author
  • 2 Загорулько, Андрій Миколайович
  • 2 Ленерт, Світлана Олександрівна
  • 1 Deinychenko, Gregory
  • 1 Dmytrevskyi, Dmytro
  • 1 Guzenko, Vasiliy
  • 1 Labazov, Maksym
  • 1 Li, Bo
  • 1 Nazarenko, Yulia
  • 1 Neilenko, Sergii
  • 1 Perekrest, Volodymyr
  • . next >
Subject
  • 1 cocoa powder
  • 1 confectionery
  • 1 consumer properties
  • 1 cored hearth of circular cross-se...
  • 1 culinary products
  • 1 culinary readiness
  • 1 cupcake
  • 1 cylindrical knife
  • 1 double Fourier series
  • 1 drinks
  • . < previous next >
Date issued
  • 19 2021
Has File(s)
  • 19 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback