Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2021 : [19] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (33) [19]

Перегляд

Автор
  • 1 Qu, Xiaoqing
  • 1 Rusavska, Valentyna
  • 1 Samokhvalova, Olga
  • 1 Shydakova-Kameniuka, Оlena
  • 1 Zolotukhina, Inna
  • 1 Болховітіна, Олена Іванівна
  • 1 Борисова, Аліна Олексіївна
  • 1 Бєляєва, Інна Михайлівна
  • 1 Вішнєвський, Віталій Миколайович
  • 1 Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
  • . < попередня далі >
Тема
  • 2 concentration
  • 2 technology
  • 2 технологія
  • 1 aesthetic needs
  • 1 antioxidant activity
  • 1 application
  • 1 artificial intelligence
  • 1 automated system
  • 1 beef
  • 1 biosynthesis
  • . далі >
за датою випуску
  • 19 2021
Has File(s)
  • 19 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок