Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНемирич, А. В.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorИщенко, Т. И.-
dc.contributor.authorЕвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorТарасенко, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-04-27T12:26:07Z-
dc.date.available2023-04-27T12:26:07Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНемирич А. В. , Гавриш А. В. , Ищенко Т. И. , Евлаш В. В. , Тарасенко Т. А. Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 302-310uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31018-
dc.description.abstractВ статье изучено влияние дисперсности порошков из капусты и кабачков на предельное напряжение сдвига и динамическую вязкость блинчикового теста. Получены зависимости реологических свойств исследуемых образцов от вида и степени дисперсности овощных порошков, результаты которых подтверждают целесообразность научной разработкиuk_UA
dc.description.abstractРозширення спектра продуктів харчування установ економіки, підвищити їх поживну цінність, є важливим завданням науковців та практиків. Рослинні порошки цінна сировина для використання в технології млинців. У статті вивчено вплив дисперсійних порошків капусти і розчавити на плинності і динамічної в'язкості млинців. Залежності реологічних властивостей зразків типу і ступеня дисперсності рослинних порошків, результати якого підтримують використання наукових розробокuk_UA
dc.description.abstractExpanding the range of products catering establishments economy, increase their nutritional value is an important task of scientists and practitioners. Vegetable powders are valuable raw materials for use in technology Pancake batter. The article studied the effect of dispersion powders of cabbage and squash on yield stress and dynamic viscosity Pancake batter. The dependences of the rheological properties of the samples of the type and degree of dispersion of vegetable powders, the results of which support the use of scientific developmentuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleРеологические свойства блинчикового теста с овощными порошкамиuk_UA
dc.title.alternativeРеологічних властивостей тіста млинця с овочевий порошокuk_UA
dc.title.alternativeRheological properties pancake batter with vegetable powderuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_47.pdf429.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.