Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30932
Назва: Дослідження технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормів
Інші назви: Research on mixing technology and development of a compound feed ingredients mixer design
Автори: Кириченко, Євген Олександрович
Науковий керівник : Семенцов, В. В.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра сільськогосподарських машин та інженерії тваринництва
Ключові слова: сипучі корми;змішувачі;гравітаційні сили
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кириченко Є. О. Дослідження технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 133 - Галузеве машинобудування; наук. кер. В. В. Семенцов; Харків, 2022. 49 с.
Короткий огляд (реферат): В вступній частині розрахунково-пояснювальної записки виконано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, поставлена мета і задачі досліджень, а також визначені об’єкт і предмет дослідження. В першому розділі роботи охарактеризовано призначення технологічного процесу приготування комбікормів та сформульовані зоотехнічні вимоги до нього, на основі яких визначені основні напрямки удосконалення для виконання технологічного процесу змішування. У другому розділі в результаті виконаного теоретичного дослідження руху матеріальної частинки по похилій площині визначені швидкість сходу частинки з направляючої і визначені координати точки перетину траєкторії падаючої частинки з відкритою поверхнею завалу і час падіння частинки. У третьому розділі базуючись на результатах теоретичних досліджень розроблена конструкція гравітаційного змішувача сипучих кормів, яка може бути використана в сільськогосподарському виробництві при приготуванні комбікормів. Експериментально визначе ні умови висипання зернових кормів із бункерів, під дією гравітаційних сил, розроблена експериментальна установка і приведена методика проведення експериментальних досліджень. Експериментальними дослідженнями встановлені залежності нерівномірності і продуктивності дозування зерна пшениці і ячменю від висоти вивантажувального отвору, при цьому нерівномірність висипання зернових знаходилась в межах від 4 до 2,5 процентів, що відповідає зоотехнічним вимогам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30932
Розташовується у зібраннях:133 – “Галузеве машинобудування” (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
133tS_21m-01_22_Kyrychenko.pdf
  Restricted Access
2.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.