Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30932
Название: Дослідження технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормів
Другие названия: Research on mixing technology and development of a compound feed ingredients mixer design
Авторы: Кириченко, Євген Олександрович
Научный руководитель: Семенцов, В. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра сільськогосподарських машин та інженерії тваринництва
Ключевые слова: сипучі корми;змішувачі;гравітаційні сили
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кириченко Є. О. Дослідження технології змішування та розробка конструкції змішувача інгредієнтів комбікормів: кваліфікаційна робота магістра: спец. 133 - Галузеве машинобудування; наук. кер. В. В. Семенцов; Харків, 2022. 49 с.
Краткий осмотр (реферат): В вступній частині розрахунково-пояснювальної записки виконано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, поставлена мета і задачі досліджень, а також визначені об’єкт і предмет дослідження. В першому розділі роботи охарактеризовано призначення технологічного процесу приготування комбікормів та сформульовані зоотехнічні вимоги до нього, на основі яких визначені основні напрямки удосконалення для виконання технологічного процесу змішування. У другому розділі в результаті виконаного теоретичного дослідження руху матеріальної частинки по похилій площині визначені швидкість сходу частинки з направляючої і визначені координати точки перетину траєкторії падаючої частинки з відкритою поверхнею завалу і час падіння частинки. У третьому розділі базуючись на результатах теоретичних досліджень розроблена конструкція гравітаційного змішувача сипучих кормів, яка може бути використана в сільськогосподарському виробництві при приготуванні комбікормів. Експериментально визначе ні умови висипання зернових кормів із бункерів, під дією гравітаційних сил, розроблена експериментальна установка і приведена методика проведення експериментальних досліджень. Експериментальними дослідженнями встановлені залежності нерівномірності і продуктивності дозування зерна пшениці і ячменю від висоти вивантажувального отвору, при цьому нерівномірність висипання зернових знаходилась в межах від 4 до 2,5 процентів, що відповідає зоотехнічним вимогам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30932
Располагается в коллекциях:133 – “Галузеве машинобудування” (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
133tS_21m-01_22_Kyrychenko.pdf
  Restricted Access
2.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.