Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30904
Название: | Зниження енергетичних витрат на процес дозування сипучих кормів |
Авторы: | Койдан, Д. О. Турянчик, І. М. |
Научный руководитель: | Семенцов, В. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Койдан Д. О., Турянчик І. М. Зниження енергетичних витрат на процес дозування сипучих кормів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Семенцов В. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 63. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30904 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy Mizhnarod nauk-prakt konf studentiv, aspirantiv ta molodykh vchenykh ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_27.pdf | 325.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.