Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30807
Назва: | Построение линейной регрессионной модели многокорпусной выпарной установки сахарного производства |
Інші назви: | Побудова лінійної регресійної моделі багатокорпусної випарної установки цукрового виробництва Creation of linear regression model of multiple evaporator of sugar production |
Автори: | Фесенко, А. М. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Фесенко А. М. Построение линейной регрессионной модели многокорпусной выпарной установки сахарного производства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 136-143 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | В работе проведен анализ процесса выпаривания в сахарном производстве и определены основные показатели и параметры работы многокорпусной выпарной установки. Для основных переменных изучаемого технологического процесса выпаривания сока определены статистические характеристики. Получена линейная регрессионная модель выпарной установки и сделан анализ по применению данной математической модели. Сделано заключение, что созданная математическая модель, в первом приближении, может быть использована для управления параметрами технологических процессов многокорпусной выпарной установки В роботі надано аналіз процесу випарювання у цукровому виробництві і визначені основні показники та параметри роботи випарної установки. Для основних змінних технологічного процесу випарювання визначено статистичні характеристики. Отримана лінійна регресійна модель випарної установки і зроблено аналіз по використанню даної математичної моделі. На основі проведеного аналізу зроблено висновок, що створена математична модель, у першому приближенні, може бути використана для управління параметрами технологічних процесу випарювання In this paper we made an analysis of the evaporating process in the sugar industry and the basic parameters and the parameters of the evaporating unit. Statistical characteristics were defined for the main variables studied juice evaporating process. Linear regression model multiply evaporator was obtained and analysis on the application of this mathematical model was made. Conclusion was draw that for the first time created a mathematical model as a first approximation can was used to control the parameters of technological processes evaporator |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30807 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_21.pdf | 384.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.