Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30807
Title: Построение линейной регрессионной модели многокорпусной выпарной установки сахарного производства
Other Titles: Побудова лінійної регресійної моделі багатокорпусної випарної установки цукрового виробництва
Creation of linear regression model of multiple evaporator of sugar production
Authors: Фесенко, А. М.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Фесенко А. М. Построение линейной регрессионной модели многокорпусной выпарной установки сахарного производства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 136-143
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В работе проведен анализ процесса выпаривания в сахарном производстве и определены основные показатели и параметры работы многокорпусной выпарной установки. Для основных переменных изучаемого технологического процесса выпаривания сока определены статистические характеристики. Получена линейная регрессионная модель выпарной установки и сделан анализ по применению данной математической модели. Сделано заключение, что созданная математическая модель, в первом приближении, может быть использована для управления параметрами технологических процессов многокорпусной выпарной установки
В роботі надано аналіз процесу випарювання у цукровому виробництві і визначені основні показники та параметри роботи випарної установки. Для основних змінних технологічного процесу випарювання визначено статистичні характеристики. Отримана лінійна регресійна модель випарної установки і зроблено аналіз по використанню даної математичної моделі. На основі проведеного аналізу зроблено висновок, що створена математична модель, у першому приближенні, може бути використана для управління параметрами технологічних процесу випарювання
In this paper we made an analysis of the evaporating process in the sugar industry and the basic parameters and the parameters of the evaporating unit. Statistical characteristics were defined for the main variables studied juice evaporating process. Linear regression model multiply evaporator was obtained and analysis on the application of this mathematical model was made. Conclusion was draw that for the first time created a mathematical model as a first approximation can was used to control the parameters of technological processes evaporator
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30807
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_21.pdf384.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.