Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаціпура, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-04-24T12:37:50Z-
dc.date.available2023-04-24T12:37:50Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 116-118uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30795-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleВивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-116-118.pdf306.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.