Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30782
Назва: | Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі |
Автори: | Яцун, Л.М. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: Вид-во Іванченка І. С. |
Бібліографічний опис: | Яцун Л. М. Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 150-172. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782 |
ISBN: | 978-617-7675-02-9 |
Розташовується у зібраннях: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_150-172.pdf | 389.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.