Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
Название: | Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі |
Авторы: | Яцун, Л.М. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: Вид-во Іванченка І. С. |
Библиографическое описание: | Яцун Л. М. Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 150-172. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782 |
ISBN: | 978-617-7675-02-9 |
Располагается в коллекциях: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_150-172.pdf | 389.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.