Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
Название: Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі
Авторы: Яцун, Л.М.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: Вид-во Іванченка І. С.
Библиографическое описание: Яцун Л. М. Кулінарне різноманіття та маркетингові інновації в міжнародному туризмі. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 150-172.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30782
ISBN: 978-617-7675-02-9
Располагается в коллекциях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_150-172.pdf389.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.