Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30769
Название: Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Леухіна, Л. В.
Маціпура, Т. С.
Дата публикации: апр-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р.Ю., Наконечна Ю.Г., Леухіна Л.В., Маціпура Т.С. Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 96
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30769
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-96.pdf199.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.