Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorБукреєва, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-04-24T11:55:03Z-
dc.date.available2023-04-24T11:55:03Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Гревцева Н. В., Букреєва Ю. В. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням порошку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 95-97 з виноградних кісточокuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30763-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleТехнологія бісквітного напівфабрикату з використанням порошку з виноградних кісточокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-95-97.pdf235.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.