Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30604
Назва: Повышение производительности и улучшение условий труда в диффузионном отделении сахарного завода
Інші назви: Підвищення продуктивності та покращання умов праці в дифузійному відділення цукрового заводу
Increase productivity and improve working conditions in the diffusion department sugar factory
Автори: Ляшенко, С. А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ляшенко С. А. Повышение производительности и улучшение условий труда в диффузионном отделении сахарного завода. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 65-75
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): В работе сделан технический и технологический анализ процесса получения диффузионного сока в диффузионном отделении сахарного завода. Рассмотрены недостатки в системе автоматизации отделения и сделаны предложения по улучшению АСУТП. Определена взаимосвязь между внедрением современной АСУТП, условиями труда и безопасностью, а также эффективностью сахарного производства
В роботі зроблено технічний та технологічний аналіз процесу отримання дифузійного соку в дифузійному відділенні цукрового заводу. Розглянуті недоліки у системі автоматизації відділення і запропоновані пропозиції по покращанню АСУТП. Визначено взаємозв’язок між втіленням сучасної АСУТП, умовами праці та безпекою, а також ефективністю цукрового виробництва
The technical and technological analysis of process of receipt of diffusive juice is in-process done in the diffusive separation of saccharine за-вода. Defects are considered in the system of automation of separation and suggestions are done on the improvement of АСУТП. Intercommunication is certain between introduction of modern АСУТП, terms of labour and safety, and also by efficiency of saccharine production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30604
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_11.pdf482.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.