Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30535
Назва: Удосконалення процесу управління інноваціями та змінами в аграрному підприємстві
Інші назви: Improving the innovation management process and сhanges in the agricultural enterprise
Автори: Білетченко, Владислав Юрійович
Науковий керівник : Богомолова, Катерина Сергіївна
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Ключові слова: інновації;інноваційна діяльність;інноваційний розвиток;управління інноваціями;управління інноваційним розвитком;інноваційна стратегія;innovations;innovative activity;innovative development;innovation management;innovation development management;innovation strategy
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Білетченко В. Ю. Удосконалення процесу управління інноваціями та змінами в аграрному підприємстві: 073 Менеджмент; наук. кер. К. С. Богомолова; Харків, 2022.118 с.
Короткий огляд (реферат): Інноваційна діяльність в сільському господарстві передбачає використання останніх досягнень науки і техніки. Застосування інновацій в сільськогосподарському виробництві сприяє зростанню продуктивності праці, економії різних видів ресурсів, зниженню витрат і здешевленню агропродовольчої продукції, збільшенню обсягів і підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва. Інноваційний потенціал – це здатність сільськогосподарських підприємств конкурувати на національному і зовнішньому ринках і досягати високих фінансових та економічних показників. Сучасний розвиток будь-якого бізнесу або галузі неможливий без впровадження і використання інновацій. Інноваційний розвиток передбачає повсюдне і все більш широке застосування результатів інтелектуальної діяльності в сільському господарстві. Це стосується впровадження новітніх наукових розробок у всі галузі сільськогосподарського виробництва.
Innovative activity in agriculture involves the use of the latest achievements of science and technology. The use of innovations in agricultural production contributes to the growth of labor productivity, the saving of various types of resources, the reduction of costs and the cheapening of agro-food products, the increase of volumes and the increase of the efficiency of agricultural production. Innovative potential is the ability of agricultural enterprises to compete on national and foreign markets and achieve high financial and economic indicators. The modern development of any business or industry is impossible without the introduction and use of innovations. Innovative development involves widespread and increasingly widespread application of the results of intellectual activity in agriculture. This concerns the implementation of the latest scientific developments in all branches of agricultural production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30535
Розташовується у зібраннях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_M_44_073-21m-Biletchenko.pdf
  Restricted Access
2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.