Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30535
Название: Удосконалення процесу управління інноваціями та змінами в аграрному підприємстві
Другие названия: Improving the innovation management process and сhanges in the agricultural enterprise
Авторы: Білетченко, Владислав Юрійович
Научный руководитель: Богомолова, Катерина Сергіївна
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Ключевые слова: інновації;інноваційна діяльність;інноваційний розвиток;управління інноваціями;управління інноваційним розвитком;інноваційна стратегія;innovations;innovative activity;innovative development;innovation management;innovation development management;innovation strategy
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Білетченко В. Ю. Удосконалення процесу управління інноваціями та змінами в аграрному підприємстві: 073 Менеджмент; наук. кер. К. С. Богомолова; Харків, 2022.118 с.
Краткий осмотр (реферат): Інноваційна діяльність в сільському господарстві передбачає використання останніх досягнень науки і техніки. Застосування інновацій в сільськогосподарському виробництві сприяє зростанню продуктивності праці, економії різних видів ресурсів, зниженню витрат і здешевленню агропродовольчої продукції, збільшенню обсягів і підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва. Інноваційний потенціал – це здатність сільськогосподарських підприємств конкурувати на національному і зовнішньому ринках і досягати високих фінансових та економічних показників. Сучасний розвиток будь-якого бізнесу або галузі неможливий без впровадження і використання інновацій. Інноваційний розвиток передбачає повсюдне і все більш широке застосування результатів інтелектуальної діяльності в сільському господарстві. Це стосується впровадження новітніх наукових розробок у всі галузі сільськогосподарського виробництва.
Innovative activity in agriculture involves the use of the latest achievements of science and technology. The use of innovations in agricultural production contributes to the growth of labor productivity, the saving of various types of resources, the reduction of costs and the cheapening of agro-food products, the increase of volumes and the increase of the efficiency of agricultural production. Innovative potential is the ability of agricultural enterprises to compete on national and foreign markets and achieve high financial and economic indicators. The modern development of any business or industry is impossible without the introduction and use of innovations. Innovative development involves widespread and increasingly widespread application of the results of intellectual activity in agriculture. This concerns the implementation of the latest scientific developments in all branches of agricultural production.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30535
Располагается в коллекциях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_M_44_073-21m-Biletchenko.pdf
  Restricted Access
2.02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.