Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДачук, У. Р.-
dc.contributor.authorШуптар, С. В.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:43:24Z-
dc.date.available2023-04-18T10:43:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШуптар С. В. Застосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дачук У. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30289-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_108-108.pdf178.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.