Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30289
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дачук, У. Р. | - |
dc.contributor.author | Шуптар, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T10:43:24Z | - |
dc.date.available | 2023-04-18T10:43:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Шуптар С. В. Застосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дачук У. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30289 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_108-108.pdf | 178.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.