Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30279
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБранспіз, О. В.-
dc.contributor.authorСемикопенко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:28:23Z-
dc.date.available2023-04-18T10:28:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСемикопенко А. В. Раціональне використання технологій і процесів переробки м’ясної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бранспіз О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30279-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРаціональне використання технологій і процесів переробки м’ясної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_100-100.pdf128.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.