Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorМеркулова, Т. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:16:15Z-
dc.date.available2023-04-18T10:16:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМеркулова Т. Г. Технологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мостова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30262-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологічна розробка курячого фаршу прирозробці паштету антистресового значенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_94-94.pdf129.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.