Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235
Title: Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса
Authors: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 179-180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_179-180.pdf143.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.