Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235
Title: | Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса |
Authors: | Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 179-180. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_179-180.pdf | 143.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.