Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкрипник, Вячеслав Олександрович-
dc.contributor.authorФарісєєв, Андрій Геннадійович-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:42:07Z-
dc.date.available2023-04-18T09:42:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСкрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 179-180.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_179-180.pdf143.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.