Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипник, Вячеслав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Фарісєєв, Андрій Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T09:42:07Z | - |
dc.date.available | 2023-04-18T09:42:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 179-180. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30235 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_179-180.pdf | 143.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.